Ok, eli terveyskuurini on mennyt täysin päin munasia.. eli tällä mässylinjalla jatkan kunnes ylitän terveellisten vatsamakkaroiden omistamisen linjan.. Ei siis sillä että olisin "yäkhyisiisliianläskikatonytmunläskijalkoja!!" vaan koska haluaisin pysyä perushyvässä kunnossa ja jaksaa tehdä normaaleja kotitöitä ilman mitään "nomäpidäntauon" selityksiä..

Toisekseen, olen värjännyt kulmakarvani. Valkoiseksi. Sillä vaikka rakastan söpöjä mustia kulmakarvojani, en siltikään tykkää näyttää ihan idiootilta blondina mustakulmakarvaisena tyttösenä. Ja sitä paitsi, tykkään piirtää kulmakarvan nätisti takaisin sen näköisiksi, joita en voisi saada pelkällä armottomalla nyppimisellä. (Siis oikeesti, mun kulmakarvat on ykk, joka on melko noloa)

Kolmanneksi, mä niiiin tykkäisin tehdä vlogia, mutta mutta mutta.. Kameroiden vajaan määrän takia idea jää pelkäksi haaveeksi. Ois vaan niiin ihanaa kertoa videolla mitä on esim. ostanut viimeks vaatekaupoilla tai miten muuten vaan menee syistä A) Kukaan ei jaksa lukea blogeja B) Vlogeja on helpompi löytää C) Olen IHANA kameroiden edessä

Nojaa. Eikai tässä muuta.. Heippsan!