Jep jep...

Mutsi kävi heittämässä mulle GHD-suoristusraudan ja joululahjarahat :) Nytton kiva mennä nukkumaan :D Pääsin tota suoristusrautaa jo testailemaankin ja hyvin tuntuu toimivan, mitä nyt tuli näpit melkein poltettua pari kertaa kokemattomana raudan käyttäjänä..

Muuten on mennyt tosi kivasti, kouluun oli tetin jälkeen ihana palata, ja kaikki kaverit oli ihan et jee! Nytton sitten ensimmäinen viikko kunnialla ohitse, sillä maanantaina oli meidän ilmaisutaitoryhmän näytelmän ensi-ilta (Joka oli samantien viimeinen, ei siksi että näytelmä olisi sukannut vaan siksi että koulussa ei samaa näytelmää perinteisesti esitetä) Näyttelin ihan hyvin, vaikka yhdessä kohtauksessa kavaljeerini unhti saapua lavalla tanssittamaan minua, ja jouduin nököttämään lavan takaosassa ihan ninkuin joku vanhapiika :(( Nojaa, näytelmästä kiiteltiin myöhemmin ja oli muutenkin tosi nastaa :D

Vettäkää porukoinenne hauska joulu ja silleen! Toivottavasti joku lukee tätä naminamiskuukkelia mutta ei se mitään jos ei lue. Sittenhän mä voin ihan hyvin thyjrtgawrfsdgkdpö eikä kukaan huomaa..

Hyvää joulunodotusta!